tisdag 1 mars 2016

Göta älv idag.

Idag blev det en 5 timmars fisketur till Göta älv tillsammans med Anders " Daiwa " Bengtsson. Målet var att lufta Anders båt från vintervilan och att försöka få någon gädda att hugga på våra läckra beten. Inte helt lätt kanske Göta älv och 0,9 grader i vattnet säger väl allt. O gradigt i luften var det när vi började men svagare vind än dom sagt på smhi, till och med solen tittade fram en kort stund.

Hur kan dom rata detta smörgåsbord
Vi körde en bit norr om Kungälv och började fiska på grundflaken. Ankrade upp och fiskade en stund på varje plats men inget hände på flera timmar. Helt plötsligt högg det till i min jerkbait och en gädda visade sig en bit från båten. Tyvärr så fastnade den inte utan vände och simmade bort igen. Då tänkte vi att det åtminstone finns en chans. Tyvärr hände inget mer innan vi drog mot rampen i Kungälv igen vid halv fyra tiden.

Tufft på " Älva " idag.
Fem timmar i Göta älv är som en nål i en höstack. Men det räckte för oss idag. Vi var nöjda med att komma ut en stund på "Älva". Nu har vi ju gått in i Mars månad och det känns ju bra med tanke på att man vill ha vår. / Anders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar